اخبار, اخبار, اسلاید شو

برگزاری نشست شرکت‌های پردیس فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک با حضور بهروز مینایی

نشست شرکت‌های پردیس فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک با بهروز مینایی دبیر ستاد توسعه فناوری های هوش مصنوعی و رباتیک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور در پارک علم و فناوری یزد برگزار شد.

این نشست با هدف معرفی شرکت‌های فعال در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک مستقر در پارک و آشنایی با محصولات و توانمندی‌های آنها برگزار گردید.

در این نشست که با حضور حبیب الله میرغفوری ریاست پارک و نصیری زاده معاون خدمات فناوری برگزار گردید، نصیری زاده اظهار کرد: پیگیر ادامه تعامل شرکت‌ها با ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور هستیم.

شرکت ها ضمن معرفی محصولات و توانمندی‌های خود به بیان دیدگاه‌ها و چالش‌های این حوزه پرداختند.

در ادامه بهروز مینایی با تشریح وظایف، اهداف و سیاست‌های ستاد توسعه هوش مصنوعی و رباتیک معاونت علمی ضمن ابراز خرسندی از حضور در پارک و آشنایی با توانمندی‌ شرکت ها خواستار تعامل بیشتر شرکت‌ها با ستاد و استفاده از ظرفیت‌های شرکت‌ها در جهت اهداف و برنامه های ستاد توسعه فناوری های هوش مصنوعی و رباتیک در کشور شد.