اخبار, اسلاید شو

جلسه هماهنگی برگزاری نمایشگاه بین‌المللی هفته پژوهش برگزار شد

🔹جلسه هماهنگی برگزاری نمایشگاه بین‌المللی هفته پژوهش در پارک علم و فناوری یزد برگزار شد.

🔹در این جلسه، «روح‌الله غفارزاده» معاون فناوری و تجاری‌سازی پارک علم و فناوری با تأکید بر ضرورت اثر‌بخشی و خروجی‌محور بودن برنامه‌ها گفت:
«یکی از محورهای مهم ما در این نمایشگاه، برگزاری نشست‌های B2B، ایجاد سازوکار عرضه و تقاضا و شناسایی نیازهای واقعی صنعت و جامعه است. هدف ما این است که این نمایشگاه از حالت فرمایشی خارج شده و به سمت کاربردی، مسئله‌محور و تجاری حرکت کند.»

وی افزود:
🔹«برنامه داریم شرکت‌های بزرگ استان و کشور با احصای نیازهای فناورانه خود در نمایشگاه حضور یابند و از سوی دیگر مردم نیز بتوانند با دستاوردهای پژوهشی و فناوری آشنا شوند تا امیدآفرینی در جامعه تقویت شود.»

🔹غفارزاده اعلام کرد که نمایشگاه هفته پژوهش با عاملیت پارک علم و فناوری یزد برگزار خواهد شد و برنامه‌ریزی‌های لازم برای هرچه بهتر برگزار شدن این رویداد در حال انجام است.

🔹بر اساس این گزارش، کمیته اجرایی نمایشگاه با حضور سازمان‌ها و نهادهای استان و با دبیری پارک علم و فناوری یزد تشکیل شده و روند هماهنگی‌ها با جدیت در حال پیگیری است