اخبار, اخبار, اسلاید شو

بازدید دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی از شرکتهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری یزد

در بازدیدی که روز سه شنبه 22 خرداد ماه با حضور سید محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، اکرم فداکار، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، نوید نصیری زاده، معاون خدمات فناوری پارک علم و فناوری، حسین رحیمی، معاون پشتیبانی پارک و احمد‌رضا فقیه خراسانی، مدیر پردیس زیست فناوری دانشگاه یزد انجام شد، آشنایی و بررسی مسائل شرکت‎های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات این پارک صورت قرار گرفت.

در ابتدای این بازدید کرباسی با محصولات و خدمات شرکت‌های پویش داده نوین شامل خدمات شبکه، زیرساخت و خدمات مرتبط با آن، گروه نرم‌افزاری نویان شامل نرم‎افزارهای هوشمندسازی صنایع ساختمان و سلامت و شرکت سپهر سلامت کویر ایساتیس(پذیرش 24) شامل سامانه نوبت‌‌دهی حوزه سلامت بازدید به عمل آورده و با خدمات، آشنا شده و با آنها در زمینه ظرفیت‎ها، فرصت‎ها، محدودیت‎ها و موانعشان گفتگو نمود.

🔸 با ما در پیامرسان ایتا همراه باشید.

▶️ https://eitaa.com/Ystp_ir