اخبار, اخبار, اسلاید شو

آشنایی با شرایط اخذ ضمانت‌نامه از صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک

در نشستی که با حضور آقای مهندس بدرلو، نماینده صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک، نوید نصیری زاده، معاون خدمات فناوری پارک علم و فناوری یزد و جمعی از شرکت‌های فناور و دانش بنیان در تاریخ 3 مرداد ماه 1403 برگزار شد، شرکت‌های این پارک با این صندوق و خدمات آن آشنا شدند.

بدرلو در معرفی صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک گفت: «این صندوق زیر نظر وزارت صنعت، معدن و تجارت با هدف حمایت از فعالان صنایع کوچک (صنایع با کمتر از 50 نفر شاغل) و ارائه انواع ضمانت‎نامه اعتباری تا سقف 100 میلیارد ریال و ارائه تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان در حال فعالیت می‌باشد».

وی شرایط دریافت ضمانت‌نامه از این صندوق را موارد زیر عنوان کرد:
1- صنایع با کمتر از 50 نفر شاغل (طبق جواز تأسیس یا لیست بیمه) که طبق قانون این صندوق «صنایع کوچک» در نظر گرفته می‌شوند؛
2- داشتن مجوز از نهادهای ذیل ملاک «صنعتی‌بودن» شامل:
– جواز تأسیس یا پروانه بهره‌برداری از وزارت صنعت، معدن و تجارت؛
– جواز تأسیس یا پروانه بهره‌برداری صنایع تبدیلی یا تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی؛
– مجوز صنایع‌دستی از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی؛
– جواز کسب تولیدی برای اصناف؛
– مجوز فناوری برای شرکت‌های دانش‌بنیان یا فناور

بدرلو شرایط دریافت تسهیلات را منوط به داشتن شرایط زیر دانست:
1- با توجه به شرایط موجود بانک و تفاهم به عمل آمده، صرفاً شرکت‌های تولیدی (دارای شخصیت حقوقی) و اشخاص حقیقی با فروش بیش از ۵٠ میلیارد ریال مطابق با اظهارنامه مالیاتی عملکرد سال گذشته، امکان بهره‌مندی از این تسهیلات را دارند.
2- لیست بیمه کارکنان کمتر از ۵٠ نفر داشته باشند.
3- متقاضی تسهیلات حتما باید بهره‌بردار باشد و در اظهارنامه عملکرد سال آخر فروش داشته باشد.
4- میزان سرمایه در گردش قابل دریافت بر اساس یک دوره سرمایه در گردش مورد نیاز براساس مستندات (اظهارنامه مالیاتی) پس از کسر تسهیلات دریافتی قبلی از سیستم بانکی تعیین می‌شود.
5- تسهیلات توسعه تنها به واحدهایی تعلق می‌گیرد که با ظرفیت بالایی نسبت به ظرفیت اسمی در پروانه بهره‌برداری در حال فعالیت باشند.
6- نسبت مالکانه در ترازنامه بالای ١۵% باشد(براساس اظهارنامه مالیاتی).
7- در آخرین سال مالی زیان ده نبوده باشند(براساس اظهارنامه مالیاتی).
8- مشمول ماده ١۴١ قانون تجارت نباشد(براساس اظهارنامه مالیاتی).

وی در ادامه تشریح کرد:«شرکت‌ها برای درخواست ضمانت‌نامه می‌بایست به صفحه اول «سامانه صدور ضمانت‌نامه» صندوق به آدرس zemanat.sif.ir مراجعه نمایند. همچنین برای درخواست ضمانت‌نامه از طریق مراجعه به بخش «سامانه صدور ضمانت‌نامه و تسهیلات ویژه متقاضیان» می‌توان اقدام نمود.

متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‎های 6-88729252-021، داخلی 214 جناب آقای بدرلو، داخلی 202 جناب آقای یارعلی، داخلی 204 جناب آقای رازقی و داخلی 226 سرکار خانم همت‌پور ارتباط برقرار نمایند.