کارگاه آموزشی «ایده تا کارآفرینی 1»، 26 اردیبهشت 97، با حمایت پارک علم و فناوری یزد و توسط کارگاه نوآوری دانشگاه یزد و شرکت پارسان الکترونیک، در محل سالن شهید صدوقی پردیس فنی و مهندسی دانشگاه یزد برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، این کارگاه که با شعار «از ایده ها استارت آپ بسازیم»، «مانند یک کارآفرین فکر کنیم» و «ایده های ارزشمند خلق کنیم» کار خود را آغاز خواهد کرد. مدرس این دوره سیامک باران دوست، دکترای کارآفرینی و مشاور کسب و کار خواهد بود.

علاقه مندان به شرکت در این کارگاه می توانند با شماره 38209820 تماس حاصل نموده و یا به دفتر انجمن های علمی برق و مکانیک دانشگاه یزد مراجعه نمایند.

گفتنی است، شهریه این کارگاه برای دانشجویان با تخفیف ویژه اعمال خواهد شد و شرکت کنندگان در پایان کارگاه، گواهینامه معتبر از دانشگاه یزد و پارک علم و فناوری یزد دریافت خواهند کرد.

• ۲۵ اردیبهشت, ۱۳۹۷