برگزاری مسابقه با محوریت تست تصادف برای اولین بار در ایران به میزبانی ابرکوه

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، به همت گروه آروان (گروه دانشجویی- دانش آموزی همکار مرکز رشد واحدهای فناور ابرکوه) چهارمین دوره مسابقه نجات تخم مرغ با محوریت تست تصادف، در روز دوشنبه 27 شهریورماه در مجموعه اقامتی و گردشگری عمارت قجری ابرکوه و در گستره ملی برگزار می گردد.

شایان ذکر است، این مسابقه در دو رده دانش آموزی و آزاد و با حضور هفتاد تیم از استان های مختلف و در یک روز برگزار خواهد شد و همچنین

بنیاد ملی نخبگان استان یزد، پارک علم و فناوری یزد، فرمانداری ابرکوه، عمارت قجری ابرکوه، کیهان بار ابرکوه، شهرداری ابرکوه و شهرداری مهردشت از حامیان این جشنواره می باشند.

گفتنی است در این مسابقه دست سازه های تیم های شرکت کننده (که کمتر از 6 کیلوگرم وزن دارند) در یک مسیر 15 متری با سرعت 30 کیلومتر و از چالش های مسیر عبور خواهد کرد و با شتاب به مانع نهایی برخورد می کند، در صورتی که تخم مرغی که سازه متحرک حمل می کند آسیبی نبیند، توسط هیات داوران به تیم ها امتیاز داده خواهد شد.