برگزاری سومین رویداد«ایده تا کارآفرینی» توسط واحد خدمات تخصصی پارک علم و فناوری یزد

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، رویداد«ایده تا کارآفرینی» توسط واحد خدمات تخصصی پارک علم و فناوری یزد با همکاری پردیس فناوری دانشگاه یزد، در خردادماه 1402 در سالن آمفی تئاتر پردیس فناوری دانشگاه یزد و فضای کار اشتراکی شتاب دهنده پیشگامان یزد برگزار گردید.

در این رویداد سه روزه، استارت آپ ها و تیم ایده های پیش رشد با فرایند تجاری‌سازی ایده و همچنین تدوین بوم کسب وکار، آشنا شده و باید و نبایدها و الزامات «شروع کسب وکار» را می آموزند.

گفتنی است از دیگر اهداف مهم این رویداد، آشنایی بیشتر شرکت‌ها با بخش‌های مختلف پارک علم و فناوری یزد و آموزش‌های اولیه مورد نیاز برای تشکیل شرکت و هسته های فناور است که امکان برقراری روابط کاری پایدار را در آینده برای شرکت ها میسر می سازد.