زمینه فعالیتهای اولویت دار در پردیس فناوری اطلاعات و ارتباطات
با توجه به تغییرات سریع در حوزه فناوری اطلاعات در جهان هم اکنون زمینههای زیر به عنوان زمینه های دارای اولویت جهت پذیرش و حمایت در پردیس فاوا در نظر گرفته شده است:
- رباتیک
- کلانداده ها
- داده کاوی
- یادگیری ماشین
- توسعه پلتفرم شبکه اجتماعی
- فین تک، بلاکچین و کاربردهای آن
- اینترنت اشیا وکاربردهای آن در صنعت
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری یزد در ۲۳ آذر ۱۳۸۱ فعالیت رسمی خود را به عنوان اولین مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور آغاز نمود .
از سال ۱۳۹۶ تا کنون با تبدیل شدن به پردیس فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان یکی از ۳ پردیس تخصصی فناوری پارک علم و فناوری یزد، در حال فعالیت میباشد. پردیس فناوری اطلاعات و ارتباطات از هسته ها و شرکتهای فناوردرحوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات حمایت میکند. این حمایت با هدف کمک به تبدیل حداقل محصول قابل ارائه، به محصول آزمایشگاهی و یا ارتقا فناوری لازم جهت افزایش آمادگی محصول موجود برای ورود به بازار هدف انجام میشود.
حمایت های پارک علم و فناوری یزد برای شرکتهای فناور مستقر در قالب حمایت های مادی و معنوی ارائه می گردد.
حمایت های مادی شامل حمایت های مالی بصورت اعتبار در قالب جدول حمایتی در بسته هایی بازاریابی، تبلیغات و تجاری سازی، مالکیت فکری، توسعه کسب وکار، توسعه محصول و توانمندسازی می باشد
حمایت های معنوی شامل ارائه خدمات پذیرش و ارزیابی، مجوز فناوری، کمک در کسب قراردادهای پژوهشی و فناوری، ایجاد بستر هم افزایی و شبکه سازی و… می باشد.
کلیه شرکتهای فناور مستقر در پارک میتوانند از سایر مزایای قانونی درپارک از جمله ماه ۹ قانون حمایت از شرکتها و موسسات دانشبنیان و تجاریسازی نوآوری های و اختراعات(مزایای قانونی مناطق آزاد درخصوص روابط کار، معافیت مالیاتی و عوارض گمرکی، سرمایه گذاری خارجی و مبادلات مالی بین المللی) بهره مند شوند.
راه های ارتباطی با مدیر پردیس:
آقای اسماعیل کریمی
- شماره تماس : ۰۳۵۳۷۲۵۸۰۸۲
- ایمیل : info@ystp.ac.ir
- آدرس : یزد ، خیابان مطهری ، پارک علم و فناوری