سرپرست خدمات فنی تخصصی پارک علم و فناوری یزد: فضای کار اشتراکی، محیطی برای هم افزایی افراد و تقویت تیم های استارتاپ

دکتر لیلی آقایی، سرپرست خدمات فنی تخصصی پارک علم و فناوری یزد، با اشاره به فعالیت فضای اشتراکی اقبال گفت: این فضا از اسفندماه سال 1399،  با هدف هم افزایی میان افراد فعال در زیست بوم فناوری و تقویت و شبکه سازی اعضا و همچنین هم افزایی و کمک به شکل گیری و تقویت تیم های استارتاپی آغاز به کار کرد.

سرپرست خدمات فنی تخصصی پارک علم و فناوری یزد افزود:، فضای کار اشتراکی (CO-work) عموما به افراد دانشجو و فارغ التحصیل های دانشگاهی و افرادی که به نوعی در حوزه فناوری و دانش بنیان فعالیت دارند، تخصیص داده می شود و محلی است برای کسانی که به صورت آزادکار(freelancer)  و یا به صورت یک تیم نوپا می خواهند فعالیت کنند.

در ادامه این مصاحبه دکتر آقایی به تشریح امکانات این فضا و نحوه بهره مندی از آن پرداخت و گفت: فضای کار اشتراکی پارک علم و فناوری یزد، از امکانات قابل توجهی از جمله داشتن حجم مشخصی اینترنت ماهانه، اتاق استراحت و اتاق جلسات با ظرفیت ده نفر و… برخوردار است و افراد برای ثبت نام و استفاده از این فضا، باید فرم ثبت نام را تکمیل نمایند و مدارک شناسایی لازم را تحویل دهند و در نهایت بعد از بررسی فرم و مدارک می توانند از این فضا و امکانات آن استفاده کنند.

در پایان، سرپرست خدمات فنی تخصصی پارک علم و فناوری خاطر نشان کرد: میز های فضای کار اشتراکی به دو صورت میز ثابت و منعطف قابل رزرو است که میز های ثابت به صورت کامل به شخص تحویل داده می شود و شخص دیگری از آن استفاده نمی کند اما میز های منعطف به چندین نفر داده می شود.