“رویداد کاردون” در اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ به مدت شش روز در دانشگاه یزد برگزار شد.
به گفته دکتر حسینی بغداد آبادی، معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری یزد، این رویداد از آن جهت حائز اهمیت است که افراد دغدغهمند در حوزه کارآفرینی در آن شرکت داشته و با هم به رقابت پرداختند.
وی افزود: در این رویداد شش روزه، غرفه ارائه خدمات پارک، تیم های دانشجویی و … حضور داشتند و با کسب تجربه از یکدیگر، فرایند ایده سازی، بایدها و نبایدها آن را آموختند.
معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری یزد گفت: این رویداد با استقبال بسیار خوبی از جانب دوستداران کارآفرینی و دانشجویان رو به رو گردید.
و همچنین تاکید کرد: موضوع کارآفرینی به ویژه در زمینه دانشبنیان یکی از مباحث مهم جامعه امروز است و این مبحث باید به درستی میان افراد تبیین شود تا افراد به سمت این راه سوق پیدا کنند و مهارت و انگیزه لازم را در زمینه کارآفرینی کسب نمایند تا بتوانند نقش موثری را در جریان اقتصاد کشور ایفا کنند و با استفاده از ظرفیتهای موجود به سمت کسب و کار دانشبنیان گام بردارند.
دکتر حسینی بغداد آبادی افزود: غرفه پارک علم و فناوری یزد در این رویداد مانند همیشه، با حضور در این فرآیند سعی بر این داشت تا افراد علاقهمند به حوزه کارآفرینی، بازار و کار تیمی را در مسیر درست هدایت کند و به آنان خدمات لازم را ارائه دهد.
وی خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری یزد در این رویداد افراد علاقهمند را با نحوه تجاریسازی محصول، ثبت مالکیت فکری، خدمات مرکز نوآوری پارک علم و فناوری یزد، تسهیلات و مراکز رشد آشنا ساخت و به آنان در زمینههای مختلف با توجه به علاقه و مهارتشان به ارائه مشاوره درست و اصولی پرداخت.
معاون فناوری و نوآوری پارک به این نکته اشاره کرد: با برگزاری رویدادهای مهارتی همچون ایده تا کارآفرینی و کاردون و… افراد با اصول کار تیمی و فوت و فن بازار، تدوین بوم کسب و کار و فرایند تجاریسازی ایده و… آشنا میشوند و با استفاده از این تجارب میتوان روحیه اشتغال پذیری و کارآفرینی را در افراد افزایش داد.
وی در پایان گفت: این قبیل رویدادها می تواند در حوزه کارآفرینی اثربخش و ادامه دار باشد تا بدین وسیله شاهد گسترش و پیشرفت حوزه کارآفرینی و ارتقای جوانان در زمینهها و بخشهای مختلف کشور باشیم.