اخبار, اسلاید شو

تکلیف فضاهای راکد در پارک علم و فناوری یزد مشخص می‌شود؛ بازآفرینی فضاهای راکد و پاسخ به تقاضای شرکت‌ها

جلسه‌ای با هدف بررسی و یافتن راهبردهای حل معضل کمبود فضا و استفاده بهینه از فضاهای راکد در پارک علم و فناوری یزد برگزار شد.

در این جلسه که با حضور«مجید شخصی‌نیایی» رئیس پارک علم و فناوری یزد و «روح الله غفارزاده» معاون توسعه فناوری و تجاری‌سازی پارک و همچنین جمعی از مدیرعاملان شرکت‌های مستقر در پارک برگزار شد، چالش‌ها و مشکلات مرتبط با این موضوع مورد بررسی و تبیین قرار گرفت.

در این نشست، بر لزوم تعیین تکلیف سریع فضاهای راکد تأکید شد، چرا که وجود فضاهای بلااستفاده با رویکرد و برند پارک علم و فناوری سازگار نیست. در همین راستا، نظرات و پیشنهادهای شرکت‌های پارک نیز مورد استماع قرار گرفت تا تصمیم‌گیری‌ها با در نظر گرفتن نیازهای واقعی و اجرایی صورت گیرد.

شخصی‌نیایی در این نشست اظهار داشت: «در حال حاضر ۱۸۰ شرکت متقاضی پذیرش در پارک داریم اما فضای کافی برای استقرار آن‌ها وجود ندارد. از همین‌رو در تلاش هستیم با بهره‌گیری از همه الگوهای ممکن، این چالش را مرتفع کنیم.»