اخبار, رویدادهای آموزشی

برگزاری کارگاه آموزشی “آشنایی با حمایت های مادی و معنوی مرکز نوآوری پارک علم و فناوری یزد”

کارگاه آموزشی “آشنایی با حمایت های مادی و معنوی مرکز نوآوری پارک علم و فناوری یزد”  با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و معاونت خدمات فناوری پارک علم و فناوری یزد و با حضور اعضای هیات علمی، دانشجویان علاقه مند و شرکت های فناور و دانش بنیان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در این کارگاه، درخشان عاملیت مرکز نوآوری پارک علم و فناوری، کلیه خدمات و حمایت های مادی و معنوی مرکز و همچنین جایگاه مرکزنوآوری در زیست بوم نوآوری استان را برای حاضرین تشریح نمود.

شایان ذکر است مرکزنوآوری پارک علم و فناوری یزد به عنوان اولین مرکزنوآوری در پارک‌های سراسر کشور فعالیت خود را از سال 1383 آغاز نموده و با پذیرش از حمایت از بیش از 2000 تیم ایده دانش‌آموزی و دانشجویی نقش مهمی در توسعه زیست بوم نوآوری استان ایفا نموده است.

گفتنی است، این کارگاه در سالن شورای دانشکده بهداشت برگزار شد که اولین کارگاه از سلسه کارگاه های برنامه ریزی شده در دوره جامع آموزشی حمایتی نوآوران سلامت می باشد.