مرکز جامع پیش رشد :

حمایت از ایجاد و شکل‌گیری شرکت‌های فناور و دانش بنیان از برنامه‌های اصلی مراکز رشد پارک علم و فناوری یزد است؛ که قسمتی از این برنامه در مرکز پیش رشد (رشد مقدماتی) پیگیری می‌شود.
دوره پیش رشد (رشد مقدماتی) برای متقاضیان راه‌اندازی کسب و کارهای فناور و دانش بنیان یک فرصت زمانی برای کسب آمادگی جهت ورود به مرکز رشد است.
در این دوره امکان آشنایی متقاضیان با بازار، تکمیل تیم‌کاری، تثبیت ایده و در صورت لزوم ثبت شرکت و کسب هویت حقوقی فراهم می‌گردد به طوری که به متقاضیان کمک می‌کند تا ریسک‌های کسب و کار کاهش یابد.
فرآیند پذیرش این امکان را فراهم می‌سازد که متقاضیان راه‌اندازی کسب و کار بتوانند در حین پیگیری فرآیند اجرایی ضمن شناخت بهتر از نقاط قوت، ضعف، فرصت‌ و تهدید پیش رو با دنیای واقعی بازار و تجارت، بهتر آشنا شوند.
پذیرش هسته فناوری توسط پارک علم و فناوری یزد، براساس ملاک‌های زیر صورت می‌گیرد:

• ایده نو
  • دارای پیچیدگی فناوری مشخص
  • بازار مناسب
  • تیم کاری مناسب (داشتن تخصص های مرتبط با ایده، حداقل یک نفر تمام وقت، دو نفر پاره وقت با حداقل مدرک کارشناسی و یک مشاور )

حمایت‎های مرکز جامع پیش رشد

حمایت های عمومی

• استقرار و تحویل فضای اداری مشترک با تجهیزات لازم
  • استفاده از واحد فنی و تخصصی (آزمایشگاه)
  • ارایه حمایت‌های مالی

حمایت های ارزش افزوده

• استفاده از مشاوران و منتورها
  • شرکت در دوره های آموزشی
  • ارتباط با سایر شرکت های فناور (جلسات انتقال تجربه)
  • تسهیل در معرفی و ارتباط با صنعت
  • خدمات مالکیت فکری

متقاضیان برای ارایه و پیگیری درخواست پذیرش در دوره پیش رشد پارک علم و فناوری یزد می‌بایست به دفتر مرکز جامع پیش رشد پارک علم و فناوری یزد مراجعه کنند.

راه های ارتباطی

شماره تماس