در آستانه هفته پژوهش و فناوری و به همت مرکز رشد واحدهای فناور ابرکوه، کلاس «زیبایی های علم» با حضور دانش آموزان علاقه مند، در سالن کنفرانس این مرکز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، محمد رضا نجفی، مدرس این کلاس، برای دانش آموزان از توجیه پدیده های طبیعی به وسیله علم فیزیک، آزمایش های ساده و جالب و پرسش برانگیز فیزیک، سیر تکاملی ماشین ها و ابزار آلات در دنیای امروز و … سخن گفت.
گفتنی است، مرکز رشد واحدهای فناور ابرکوه در راستای انجام فعالیت های فرهنگی، ترویجی و آموزش مفاهیم اولیه نوآوری و خلاقیت در مخاطبان، اقدام به طراحی و پیاده سازی برنامه هایی با عنوان «زیبایی های علم» ، «علم در طبیعت»، «اختراعات مهم بشر و سیر تکاملی آن ها» و … ویژه دانش آموزان با همراهی دبیران مجرب و علاقه مند نموده است.