در مراسم اختتامیه نمایشگاه فن بازار یزد که روز پنج شنبه 29 آذر، با حضور سید جلال دهقانی فیروزآبادی، معاون مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، سید ابوالفضل موسوی، نماینده مردم یزد و اشکذر، کمال دهقانی فیروزآبادی، نماینده مردم تفت و میبد، علی زینی وند، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد، داریوش پورسراجیان، رئیس پارک علم و فناوری یزد، محمدصالح اولیاء، رئیس دانشگاه یزد و جمعی از مدیران استانی و مدیران پارک در محل کارخانه جنوب برگزار شد، از سه فناور برتر استان در سال 97 تجلیل شد.
احمدرضا فقیه خراسانی، معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری یزد و مدیر فن بازار استان یزد در گفتگو با روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد با بیان اینکه طبق تصمیمات گرفته شده در ستاد هفته پژوهش، بخش فناور برتر و جشنواره ایده های برتر به عهده پارک علم و فناوری یزد گذاشته شده بود، گفت: مرحله داوری جشنواره ایده های برتر همزمان با آغاز نمایشگاه انجام شد و در نهایت سه ایده برتر انتخاب و از آن ها تجلیل شد.
وی افزود: در زمینه انتخاب فناور برتر نیز پارک نسبت به ارزیابی شرکت های فناور برتر استان اقدام و سه شرکت برگزیده جهت تقدیر به ستاد برگزاری هفته پژوهش معرفی شدند. فقیه خراسانی با اشاره به اینکه این شرکت ها از سه پردیس پارک علم و فناوری یزد بودند، گفت: نفر اول شرکت بیستون کویر از پردیس زیست فناوری و سیستم های پیشرفته صنعتی، نفر دوم شرکت اقتصاد دانش بنیان از پردیس علوم انسانی و هنر و شرکت دپنا، مستقر در پردیس فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان نفر سوم انتخاب شدند.
فقیه خراسانی شرکت در نمایشگاه های این چنینی را برای شرکت ها بسیار مفید ارزیابی کرد و گفت: شرکت ها با حضور در این نمایشگاه ها می توانند میان خود و شرکت های دیگر و دستگاه های اجرایی ارتباط برقرار کنند.
وی با بیان اینکه امیدواریم هر ساله نمایشگاه فن بازار با قدرت بیشتر در یزد برگزار شود، اظهار داشت: هفته آینده نمایشگاه فن بازار در تهران برگزار خواهد شد و محصولات شرکت های منتخب در این نمایشگاه به نمایش در خواهد آمد.

• ۲ دی, ۱۳۹۷