محمدعلی طالبی، استاندار یزد و هیئت همراه روز جمعه 14 دی 97 از غرفه پارک علم و فناوری یزد در سیزدهمین نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات (کامیتکس) بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در این بازدید محمدعلی طالبی از نزدیک در جریان فعالیت ها و محصولات پارک علم و فناوری یزد قرار گرفت.
گفتنی است، اکرم فداکار، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد، علی زینی وند، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار یزد، هادی مقیمی، فرماندار اردکان و ونوس عامری، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر یزد نیز روز پنج شنبه سیزدهم دی ماه، همزمان با افتتاح نمایشگاه، از غرفه پارک علم و فناوری یزد بازدید کردند.
لازم به ذکر است، سیزدهمین نمایشگاه فناور‌ی اطلاعات و ارتباطات (کامیتکس) از تاریخ سیزدهم تا پانزدهم دی ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان دایر بوده و علاقه مندان می توانند از ساعت ١۵ تا ٢١ هر روز از این نمایشگاه بازدید کنند.