عقد تفاهم نامه همکاری پارک علم وفناوری یزد و دانشگاه آزاد اسلامی تفت

در این مراسم که در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت برگزار شد آقای دکتر جواهریان ضمن خیرمقدم به حضار و سپاسگزاری از مسئولان پارک علم وفناوری یزد به توفیقات این دانشگاه بویژه در حوزه پژوهشی و توسعه همکاری های بیرونی با نهادها و همچنین عقد تفاهم نامه همکاری با تعدادی از دانشگاه های خارج از کشور اشاره نمود. وی اهتمام به ارتقاء توانمندیهای تخصصی ، استفاده از ظرفیتها ، خلاقیت و نوآوری اساتید و دانشجویان و توسعه آموزشها و بسترسازی به منظور کارآفرینی را از جمله سیاستهای راهبردی این دانشگاه برشمرد .

در ادامه نشست ، آقای دکتر یاراحمدی با اشاره به سوابق و تجارب پارکهای علم وفناوری در ایران و جهان به تشریح سیاستهای پارک علم وفناوری یزد به توسعه مراکز رشد اقماری در شهرستانهای استان پرداخت . وی با اشاره به فعالیت و موفقیتهای مراکز رشد فناوری در شهرستانهای ابرکوه ، میبد ، طبس ، خاتم و بافق ، همکاری مجموعه مدیران محلی و مساعدت جدی سازمانهای همکار را از شرایط اساسی موفقیت مراکز رشد فناوری در شهرستانها ارزیابی نمود.

آقای مهندس شکوهی معاون فناوری پارک علم و فناوری یزد نیز با تقدیر از حمایتهای دانشگاه آزاد اسلامی تفت به تشریح فرآیندهای اجرایی و روندهای قانونی حمایت از موسسات در پارک علم و فناوری یزد پرداخت. در پایان پس از امضای تفاهمنامه همکاری ، آقای مهندس محمد ابراهیم اسماعیلی بعنوان مسئول راه اندازی مرکز رشد فناوری تفت معرفی گردید .

• ۱۷ آبان, ۱۳۸۹