پارک علم و فناوری یزد همزمان با هفته پژوهش علاوه بر برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان یزد به صورت مجازی، بیش از ۱۶ برنامه متنوع جانبی برگزار خواهد کرد.
برگزاری پنج رویداد ارائه نیازهای فناورانه از سوی صنعت برای مخاطبین جامعه نوآور و فناور از جمله این برنامه‌ها است.
همچنین قرار است در حوزه های هوشمند سازی تولید، خدمات آنلاین و دیجیتال مارکتینگ، ارائه توانمندی از سوی فناوران و نوآوران برای جامعه اصناف و صنایع انجام شود.
برگزاری دو پنل ویژه صنعت و دستگاه‌های اجرایی، رونمایی از قراردادهای سرمایه گذاری طرح‌های منتخب بومی‌سازی صنعت و طرح‌هایی که به صورت خاص در حوزه انتقال تکنولوژی انجام شده و برگزاری دو نشست سرمایه‌گذاری، از جمله برنامه‌های پارک علم و فناوری یزد در هفته پژوهش و فناوری خواهد بود که در خلال نمایشگاه برگزار می شود.

• ۶ آذر, ۱۳۹۹