سابقه تاسیس پردیس علوم انسانی و هنر به سال 1387 بر می گردد. در این سال «مرکز رشد مدیریت و اقتصاد» و مدت پس از آن، «مرکز رشد علوم انسانی و هنر» راه اندازی شد. در سال 1389 با ادغام این دو مرکز، «مرکز رشد علوم انسانی و هنر» شکل گرفت و در سال 1395 موفق به اخذ موافقت اصولی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گردید. در حال حاضر این مرکز با نام «پردیس علوم انسانی و هنر» شناخته می شود.
زمینه فعالیت شرکت ها در پردیس علوم انسانی و هنر به شرح زیر است:
هنر و صنایع خلاق
|
فناوری اجتماعی و شناختی
|
صنایع فرهنگی
|
اقتصاد و مدیریت
|
الگوی رشد شرکت ها در این پردیس شامل دوره پیش رشد (6 تا 9 ماه)، دوره رشد (3 سال) و پسارشد.
همجواری شرکت ها در پردیس و پارک و هم افزایی و انتقال تجربه میان آنها یکی از مهمترین ویژگی های پارک است. اما شرکت های فناور مستقر در این پردیس همانند سایر پردیس ها در زمینه زیرساختی، مالی و مشاوره ای از پردیس خدمات دریافت می کنند.
حمایت های مالی بصورت بلاعوض و اعتبار بلندمدت در قالب جدول حمایتی (در بسته های بازاریابی، تبلیغات و تجاری سازی، مالکیت فکری، توسعه کسب وکار، توسعه محصول و توانمندسازی) در اختیار شرکت ها قرار می گیرد. همچنین شرکتهای مستقر در پردیس می توانند از تسهیلات صندوق پژوهش و فناوری یا سرمایه گذاری خطرپذیر این صندوق بهره مند شوند. بعلاوه، فعالیت های شرکت در راستای مجوز فناوری شرکت معاف از مالیات خواهد بود.
حمایت های زیرساختی پردیس شامل فراهم نمودن دفتر کار، کارگاه، فب لب، اتاق جلسات و گفتگو، فضاهای آموزشی و … می باشد. حمایت های آموزشی و مشاوره ای پردیس شامل ارائه خدمات پذیرش و ارزیابی شرکت ها، مجوز فناوری، مشاوره کسب و کار، منتورینگ، دوره های آموزشی و … می باشد.
همچنین پردیس از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان یکی از مبادی خلاق معرفی شده است و شرکت های متقاضی خلاق شدن، می توانند برای اخذ مجوز به این پردیس مراجعه نمایند.