سومین رویداد ملی ایده بازار فرآورده های بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی و چهارمین رویداد ملی ایده بازار خوراک و نوشیدنی

به استحضار می رساند مرکز تبادل فناوری ایده بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان کارگزار رسمی تبادل فناوری دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری مشترک این دفتر و دانشگاه علوم پزشکی ایران با هدف شناسایی و حمایت از فناوری های نو در حوزه های صنایع غذایی، بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی اقدام به برگزاری رویدادهایی تحت عنوان “چهارمین رویداد ملی ایده بازار خوراک و نوشیدنی” و “سومین رویداد ملی ایده بازار فرآورده های بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی” نموده است. مواد اولیه، تولید، بسته بندی، کنترل، فناوری های دیجیتال، حمل و نقل، مارکتینگ، ماشین آلات و تجهیزات، کاهش هزینه و افزایش بهره وری و ترویج فرهنگ سلامت غذایی، محورهای دریافت طرح در چهارمین رویداد ملی ایده بازار خوراک و نوشیدنی و مواد اولیه، فرمولاسیون، فناوری نانو، تکنولوژی، ماشین آلات(ساخت، کنترل، بسته بندی)، بسته بندی، لجستیک، مارکتینگ، فناوری های دیجیتال و خدمات محورهای دریافت طرح در سومین رویداد ملی ایده بازار فرآورده های بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی هستند.

فناوران متقاضی جذب سرمایه یا فروش محصول می توانند مشخصات طرح، فناوری و یا محصول خود را تا مهلت تعیین شده برای هرcosmetic.ideasbazaar.ir و food.ideasbazaar.ir رویداد( ٣١ مرداد الی ١۵ شهریور) از طریق تارنمای این رویدادها به نشانی ارسال نمایند.