شرکت دانش بنیان سافا با سهامداری دانشگاه آزاد اسلامی (واحد تفت) و حضور تعدادی از اساتید و متخصصین به نام به عنوان سهامداران حقیقی در راستای تحقق ارتباط دانشگاه و صنعت با استفاده از ایده‌های نو و خلاقانه فعالیت خود را از سال ۱۳۹۵ آغاز نمود. این شرکت از بدو تاسیس با نگرش تولید و ارائه نرم‌افزارهای متن باز با پشتوانه تیم فنی متشکل از کارشناسان و متخصصین با تجربه خود توانسته گام‌های مؤثری در جهت گسترش فرهنگ نرم‌افزارهای آزاد و متن باز در کشور بردارد. طراحی و تولید نرم افزارهای تخصصی، مبتنی بر ایده های نو و خلاقانه، خط مشی اصلی این شرکت می باشد.

در همین راستا این شرکت نرم‌افزار‌هائی تخصصی در حوزه‌ مدیریت اطلاعات مکانی(GIS) تحت عنوان ژئوتاژک و حوزه شهرالکترونیک را در بسترهای وب و تلفن همراه طراحی و پیاده‌سازی نموده است.