سبک زندگی نوین ایرانی

شرکت حدود داب نوین فارس فعالیت خود را از سال 1395 با استقرار در پارک علم وفناوری یزد به صورت رسمی آغاز نموده است.

هدف اصلی شرکت ایرانی سازی سبک زندگی و ارتقای کیفیت فضاهای زندگی با جزییات ایرانی می باشد که در همین راستا به باز طراحی و تولید هنرهای اصیل ایرانی و کاربردی کردن آن ها در صنعت ساختمان پرداخته ایم.

با استراتژی:

تولید اجناس لوکس و اصیل باکیفیت برای جایگزین شدن اجناس لوکس خارجی و ترغیب مصرف کنندگان به استفاده ی از آن هم داخل و هم خارج.

ایجاد روش نوین کسب درامد از طریق هنر وگسترش آن به جامعه ی هنری .

استراتژی پویا با توجه به شرایط عدم سکون بازارهای مالی ایران.

حدود تیمی متشکل از افراد متخصص را دارا می باشد که علاقه مند به تکنولوژی روز دنیا می باشند و کار تیمی را خوبی می شناسند و برای داشتن بهترین تیم “حدود” را برپایه ی اصول هفت گانه ی فرهنگ ایرانی ، خلاقیت ، سادگی ، علم محوری ، توجه ، احترام و تعهد قرار دادیم و با باور این ارزش ها در مسیر موفقیت حرکت میکنیم و برای ماندن در این مسیر و پیشتاز بودن در هنر و معماری به ارزش هایمان پایبندیم.

ما رسیدن به آرامش و رشد را در طراحی هایمان مد نظر قرار می دهیم و سادگی و کاربردی بودن را در طرح هایمان داریم تا حرکتی هماهنگ در بستری آرامش دهنده بین همه  ی اشیا و عضو های طراحی شده اتفاق بیفتد.

همچنینن تلاش می کنیم که سطح دانش هنر ومعماری را در ایران بهبود ببخشیم.

ما نسبت به جامعه ای که در آن زندگی میکنیم بی تفاوت نیستیم.