هماهنگی برای برگزاری پرشور سیزدهمین دوره مسابقات ابتکارات و نوآوری دانش آموزی

جلسه شورای اجرایی سیزدهمین دوره مسابقات‌ ابتکارات و نوآوری دانش آموزی روز یکشنبه نوزدهم دی ماه ۱۴۰۰ با حضور شکوهی، معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری یزد، نایبی، مدیر مراکز نوآوری پارک و مسئولین اجرایی مسابقات، در سالن جلسات پارک برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در این نشست علاوه بر سید امین درخشان، مدیرعامل شرکت پارسان الکترونیک(مسئول اجرایی مسابقات)، مسئولین داوری رشته های مختلف مسابقات نیز حضور داشتند.
در این جلسه که با هدف برنامه ریزی برای برگزاری سیزدهمین دوره مسابقات ابتکارات و نوآوری دانش آموزی و بحث و بررسی قوانین مربوط به رشته ها برگزار شد، مقررات عمومی مسابقات و قوانین اختصاصی هر رشته به تفکیک مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد در رشته‌های تئاتر صحنه‌ای و قصه گویی که امسال به مسابقات اضافه شده اند، اصلاحاتی صورت گیرد.
همچنین برنامه زمان بندی برگزاری وبینار های آموزشی بررسی و مقرر شد این وبینارها برای کلیه دانش آموزان از پنجم تا بیستم بهمن ماه برگزار شود.
در پایان نیز سایت الکترونیکی ثبت نام مسابقات به آدرس www.parsanelc.com معرفی شد.