شتابدهنده سرايند افكار نو اولين شتابدهنده فعال در حوزه بيوتكنولوژي در استان

شتاب‌دهنده یک بخش خصوصی است که امکان رشد سریع و صحیح شرکت‌های استارتاپی را مهیا می‌کند. از آنجایی که تعداد قابل توجهی از صاحبان ایده‌ها از توانایی، قدرت مالی و یا دانش و شبکه بازاریابی کافی برای تحقق ایده، راه‏ اندازی و توسعه کسب و کار خود برخوردار نیستند، شتاب‌دهنده مجموعه‌ای کامل از خدمات مورد نیاز برای رشد یک کسب و کار نوپا نظیر منابع مالی، مشاوره ‏های تخصصی و کسب و کار، جذب سرمایه‏ گذار و همچنین زیرساخت موردنیاز جهت استقرار شرکت در یک بازه زمانی تقریبا کوتاه را در اختیار استارت‌آپ‌های نوپا قرار می‌دهد. بدین ترتیب شتابدهنده‏ ها نقش مؤثری در توسعه کسب و کارهای نوپا در اکوسیستم نوآوری ایفا می‏کنند.

آغاز به کارشتاب دهنده سرآیند افکار نو

ایده راه‏ اندازی شتابدهنده سرآیند افکار نودر سال 1395 به پیشنهاد سیدحسین میرجلیلی، مدیرعامل وقت شرکت آبسار کویر، با زمینه فعالیت بیوتکنولوژی و علوم کاربردی، انرژی‏های تجدیدپذیر، صنایع غذایی و دارویی و با توجه به زیرساخت آزمایشگاهی موجود در این حوزه ها در این شرکت مطرح  و با موافقت اولیه پارک علم و فناوری یزد تدوین پروپوزال و ایجاد بستر و زیرساخت مناسب راه‏اندازی این مجموعه آغاز شد.

این مجموعه در اردیبهشت 1398 با سرمایه‏گذاری عمده شرکت آبسار کویر به ثبت رسید و با تخصیص فضا و ایجاد زیرساخت مناسب فعالیت خود را در آبان‏ماه 1398 به‏صورت جدی آغاز نمود.

در حال حاضر این شتابدهنده دارای بستر لازم برای پذیرش و استقرار تیم‏-ایده‏ها بوده و بیش از 10 تیم فعال در دوره پیش‏شتابدهی و شتابدهی در این مجموعه مشغول فعالیت هستند.

مشاوره ‏های فنی، حقوقی و مالی، حمایت در تکمیل تیم کاری، برگزاری کارگاه‏های آموزشی تخصصی(فنی، بازار،حقوقی، مالی و ….) ، همراهی در ثبت شرکت در صورت نیاز، تدوین برنامه کسب و کار، ایجاد کانالهای ارتباطی،  جذب سرمایه‏گذار و استمرار ارتباط با سرمایه‏ گذارها، مجموعه خدمات ارائه ‏شده به تیم ‏ها در این شتابدهنده است.

کسب موافقت نامه کتبی پارک پردیس، موفقیتی دیگر برای شتاب دهنده سرآیند افکار نو

در پی بازدید رئیس پارک پردیس و هیات همراه در نشست روسای پارک‏ها در آذر ماه 1398، شتابدهنده سرایند افکار نو موفق به اخذ مجوز موقت پارک فناوری پردیس به‏ عنوان مرجع ارزیابی شتاب‏دهنده ‏ها در کشور شد، پس از آن با توجه به عملکرد مثبت این مجموعه و فعالیت موردتایید تیم‏های فعال و بازدیدهای مجدد، در خردادماه سال جاری مجوز موقت شتابدهنده به مجوز قطعی تبدیل شد؛ این در حالی است که از بین تعداد چشم‏گیر شتابدهنده‏ های فعال در کشور تنها حدود 50 شتابدهنده موفقت به اخذ مجوز از پارک پردیس شده‏اند.

سرآیند افکار نو با تایید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانش بنیان شد

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز پس از بررسی فعالیت های شتابدهنده سرآیند افکار نو، مجوز دانش ‏بنیان شدن این مجموعه را در خرداد سال جاری صادر نمود که امری مهم و موفقیتی بزرگ به شمار می رود.