سامانه جامع مدیریت اطلاعات مکانی شرکت سافا، اولین در ایران و خاورمیانه

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، شرکت دانش‌بنیان سافا با نگرش تولید و ارائه نرم‌افزارها و سخت‌افزارهای آزاد، نرم‌افزار‌هائی تخصصی در حوزه‌های مدیریت منابع سازمانی و شهرالکترونیک را طراحی و پیاده‌سازی کرده است

در بازدید مسوولین پارک علم و فناوری یزد، از شرکت سامانه‌های آزاد فناوری اطلا‌عات ایده آل آینده ایرانیان(سافا)، احسان فرشادی مدیرعامل این شرکت، سامانه ممیزی و برداشت اطلاعات مکانی، سامانه مدیریت اطلاعات مکانی ژئو تاژک، سامانه حساب آنلاین شهروندی، سامانه اتوبوس یاب، سرویس ارائه دهنده نقشه سازمانی، سامانه آبیاری هوشمند را از جمله محصولات شرکت دانست و گفت: طراحی و تولید سخت‌افزارهای مرتبط با مدیریت منابع انرژی و سخت‌افزارهای خاص‌ چند منظوره مبتنی بر ایده‌های نو از موفقیت‌های دیگر این شرکت است.
وی افزود:. علاوه بر این، شرکت موفق به اخذ مجوزهای سازمان نظام صنفی یارانه‌ای، شورای عالی انفورماتیک و گواهی بهره‌برداری از نرم‌افزار شده است.
او گفت: ما علاوه بر تولید جی آی اس سه بعدی و امضای قرارداد با شهرداری مشهد، بخش عمده ای از انرژی نیروی انسانی متخصص را تا آخر شهریور صرف آماده سازی ورژن سوم نرم افزار ژئوتاژک میکنیم و امیدواریم تا پایان امسال مشتری های خود را با این ورژن آشنا نموده و مشتری های جدید بگیریم تا در سال آینده بتوانیم در دو حوزه شهرسازی و ممیزی فعالیت کنیم.
فرشادی سیاست اصلی شرکت را سرمایه گذاری در شرکت های کوچک و حمایت از آن ها دانست و گفت: ما معمولا چند درصد از سهام برخی شرکتها را خریداری می کنیم تا بتوانیم در حوزه مارکتینگ و مشاوره و مدیریت مالی به آنها کمک کنیم که شرکت سیکاس و شناسا از جمله آنها هستند.
وی کمبود نیروی انسانی متخصص را بزرگترین چالش پیش روی شرکت دانست و گفت: به همین دلیل بحث آموزش منابع انسانی را در دستور کار قرار داده ایم.
در ادامه یکی از متخصصین شرکت ضمن ارائه توضیحاتی در مورد سامانه ژئوتاژک، گفت: سامانه جامع مدیریت اطلاعات مکانی محصولی با برند تجاری ژئوتاژک، به عنوان محصولی دانش بنیان، بومی و مبتنی بر ابزارهای متن‌باز و آزاد است که طراحی، تولید و توسعه این سامانه در جهت جهش فرهنگ نرم‌افزارهای آزاد در دنیا مطرح و پیگیری شد.
وی با بیان اینکه ما موفق شدیم ورژن دوم این نرم افزار را ارائه داده و در حال حاضر بیش از 30 سازمان و نهاد در کشور از این سامانه استفاده می کنند، گفت: بعد از امکان سنجی وسنجش بازار متوجه شدیم که در حوزه جی آی اس دو بعدی تعداد رقبا رو به افزایش بوده و حلقه بازار در حال تنگ شدن است و به همین دلیل ورژن سوم نرم افزار را طراحی کردیم که در ایران و خاورمیانه نظیر ندارد.

در این بازدید، لطفی، رئیس پارک علم و فناوری یزد، حضور شرکت سافا را در اراضی طرح جامع، یک مزیت دانست و گفت: پیشنهاد من این است که به علت تراکم کار شرکت سافا، یک شرکت زایشی از سافا خارج شده و دوره رشد خود را در این شرکت بگذراند.
شکوهی، معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری یزد نیز با اشاره به برنامه پارک برای معرفی و تبلیغ شرکت های خود، گفت: قراردادهایی برای تبلیغ شرکت های پارک با صدا و سیمای استان یزد منعقد کرده ایم و برنامه زنده «و اما امشب» یکی از همکاری های پارک با صدا و سیمای استان یزد در این راستا است.
وی افزود: شما می توانید از پکیج تبلیغاتی پردیس خود نیز در این زمینه استفاده کنید.