دعوت استاندار یزد برای حضور گسترده دانش آموزان در مسابقات ابتکارات و نوآوری دانش آموزی

دکتر مهران فاطمی، استاندار یزد در پیامی از همه دانش آموزان استان یزد دعوت کرد تا در سیزدهمین دوره مسابقات ابتکارات و نوآوری دانش آموزی حضور پررنگ داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، دکتر فاطمی در این پیام با بیان اینکه استان یزد برای رقم زدن فصلی نوین در تاریخ خویش نیازمند بال “نوآوری و فناوری” و بال “گردشگری” است، گفت: در این راستا تصمیم داریم استان یزد را به عنوان استان نمونه نوآوری و بهره‌وری در کشور مطرح کنیم.

وی از برگزاری سیزدهمین دوره مسابقات ابتکارات و نوآوری دانش آموزی به دعوت پارک علم و فناوری یزد و مشارکت اداره کل آموزش و پرورش، سایر ادارات مرتبط و شرکت های دانش بنیان خبر داد و گفت: این اتفاق را به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم این مسابقات زمینه تقویت خلاقیت و نوآوری در حوزه دانش‌آموزی را فراهم کند.

استاندار یزد خلاقیت را پیش‌نیاز نوآوری و نوآوری را پیش‌نیاز کارآفرینی دانست و گفت: از همه دانش آموزان استان دعوت می‌کنم تا در این مسابقات به صورت پررنگ حضور یافته و ابتکارات و خلاقیت خود را نشان دهند.

وی ضمن تقدیر از همه دست‌اندرکاران این مسابقات، ابراز امیدواری کرد: با حضور چشمگیر دانش آموزان در مسابقات، استعدادها و خلاقیت های بی‌نظیر آنها به منصه ظهور برسد.

گفتنی است، به منظور فراهم سازی امکان حضورحداکثری دانش آموزان در سیزدهمین دوره مسابقات ابتکارات و نوآوری دانش آموزی، زمان ارسال آثار مرحله اول تا تاریخ ۲۶ بهمن ماه ۱۴۰۰ تمدید و ثبت نام تا همین تاریخ از طریق سایت مسابقات به ادرس www.parsanelc.com امکان پذیر می باشد.

داوری مرحله اول مسابقات ۲۴ تا ۳۰ بهمن ماه انجام و مرحله دوم مسابقات نیز اول تا پنجم اسفندماه برگزار خواهد شد.

دوازدهم اسفند نیز سیزدهمین دوره مسابقات ابتکارات و نوآوری دانش آموزی با برگزاری اختتامیه به کار خود پایان می دهد.