درخشش تیم های پردیس هوایی پارک علم و فناوری یزد در مسابقات ریز پرنده های رادیویی دانشگاه امیرکبیر

در اولین دوره مسابقات ریزپرنده های رادیویی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دو تیم  Pro FPV  و FPV Center مرکب از اعضای شرکت ویرا ویژن مستقر در پردیس هوایی پارک علم و فناوری یزد خوش درخشیدند.

در این مسابقه ریزپرنده هایی با ابعاد کمتر از ۱۱ سانتی متر با یکدیگر به رقابت پرداختند.
در این رقابت هر ربات در محیط باز دانشگاه پس از عبور از موانع تعبیه شده در مسیر، وارد اتاقک انتهایی شده و پس از انجام ماموریت خود به سوی مبدا حرکت می کرد.

در اولین روز این مسابقات، Pro FPV  تنها تیم برگزیده از میان 15 تیم بود که تمام امتیاز مسابقه را کسب کرد و در طی مسابقات بدون هیچ خطایی ماموریت خود را به پایان رساند.

تیم اول با دریافت ۵۸ امتیاز جایزه  ۷۵ میلیون تومانی، تیم دوم با کسب امتیاز ۵۲.۵ جایزه ۳۵ میلیون تومانی و تیم سوم با کسب ۳۸ امتیاز  جایزه 20 میلیون تومانی دریافت کردند.

گفتنی است که پردیس هوایی میزبان شرکت های فعال در زمینه های تخصصی موتورهای الکتریکی هوایی و سیستم‌های کنترل و ناوبری هوایی است و  شرکت های مستقر در پردیس می توانند در حوزه های هوایی و غیرنظامی و ساخت پهپاد های عملیاتی و غیر نظامی، شبیه سازی پرواز، ساخت موتورهای هوایی و زمینی و سایر ایده های نو مرتبط با صنعت هوافضا فعالیت کنند.