داوری مرحله اول رویداد استارتاپ ویکند دانش‌آموزی

جلسه داوری مرحله اول رویداد استارتاپ ویکند دانش‌آموزی روز شنبه ۶ آذر ۱۴۰۰، در مرکز نوآوری پارک علم و فناوری یزد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در این جلسه که با حضور دو داور از سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای استان یزد و مهندس درخشان و دکتر رضوی، مشاورین مرکزنوآوری پارک علم و فناوری یزد برگزار شد، هشت تیم، ایده ها و طرح های خود را به صورت مجازی مطرح نمودند.
این طرح ها شامل مانیتور شیشه‌ای (عرفان کلانتر)،وب سایت خرید و فروش کتاب دسته دوم (امیرحسین منصوری زاده)، برف پاک کن مدرن تک تیغه (سیدامیررضا قوام الدینی)،
دستگاه روزانه بازیافت عمومی (هومان حاجی زاده)، صندلی تحصیل قابل تنظیم (نیما زهتاب)،
طراحی اپلیکیشنی برای گل و گیاه بصورت آنلاین (معصومه مهرپور) و کشاورزی هوشمند (امیرحسین میرزایی) بوده و پس از ارائه تیم‌ها و جوابگویی به سوالات داوران، 4 طرح برتر جهت بهره مندی از حمایت‌های مرکزنوآوری معرفی شدند.