حمایت شهرداری یزد از تبلیغات شهری شرکت های فناور و نوآور

شهرداری یزد در سال دانش بنیان، امکانات تبلیغات شهری خود را با تخفیف و ترجیح در اختیار شرکت های فناور و نوآور قرار خواهد داد.
در جلسه ای با حضور نمایندگان پارک علم و فناوری، سازمان فرهنگی و ورزشی، مرکز خلاقیت و سازمان فناوری اطلاعات شهرداری یزد، موضوع حمایت از تبلیغات شهری شرکت های فناور و دانش بنیان، که از جمله نیازهای مهم این گروه از شرکت ها محسوب می شود، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری یزد در همین راستا لایحه ای دو فوریتی در شورای اسلامی شهر یزد مطرح کرد که بر اساس آن تخفیفات ویژه ای برای تبلیغات شهری شرکت های فناور و دانش بنیان منظور خواهد شد.
بر این اساس شرکت های معرفی شده از سوی پارک علم و فناوری می توانند با ثبت نام در سامانه تبلیغات شهری شهرداری یزد از این مزایا و تخفیف ها اطلاع یافته و استفاده نمایند.
گفتنی است شهرداری یزد دارای امکانات گسترده ی تبلیغاتی در سطح شهر می‌باشد و همکاری دوجانبه ی پارک علم و فناوری و شهرداری یزد می تواند در ترویج فرهنگ نوآوری و همچنین کمک به شرکت ها در مسیر بازاریابی تاثیرگذار باشد.