حضور پررنگ شرکت‌های حوزه فناوری های نرم و طراحی بخش جامعه و خانواده در نمایشگاه هفته پژوهش سال جاری

مجری طرح برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش، از طراحی بخش جامعه و خانواده برای اولین بار در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش فناوری و فن بازار استان یزد در سال جاری خبر داد.

وی در گفتگو با روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، افزود: امیدواریم این مسئله موجب جذب مخاطبین بیشتری برای نمایشگاه شده و در سالهای آتی نیز ادامه داشته باشد.

علومی با اشاره به برگزاری سه جلسه شورای هماهنگی برنامه های هفته پژوهش در محل استانداری یزد و شش جلسه با دستگاههای اجرایی خارج از پارک علم و فناوری یزد، گفت: سعی کرده ایم برای طراحی و اجرای برنامه های هفته پژوهش امسال، تشریک مساعی داشته و علاوه بر اخذ نظرات دستگاه‌های مختلف،همکاری های مشترکی نیز با آنها داشته باشیم.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای برگزاری رویدادهای مشترک با شهرداری یزد و شرکت شهرک‌های صنعتی، گفت: برنامه‌ریزی برای رویداد ارائه نیازهای فناوری صنعت پلیمر با همکاری شرکت شهرکهای صنعتی و رویداد چالش معکوس با همکاری شهرداری یزد انجام شده است.

علومی یکی از نکات جالب این نمایشگاه را حضور پررنگ شرکت های حوزه علوم انسانی و هنر نسبت به سال قبل دانست و گفت : برای کودکان نیز برنامه‌هایی در این نمایشگاه تدارک دیده شده است .

وی با اشاره به برنامه های جانبی نمایشگاه هفته پژوهش امسال، گفت: برگزاری ۳ تور فناوری با بخش صنعت، یک رویداد استارتاپ دمو، ۴ پنل تخصصی در حوزه‌های اولویت دار جامعه و صنعت از جمله این برنامه ها است.

علومی با بیان اینکه در حال مذاکره برای برگزاری ۱۸ نشست بی تو بی میان شرکت های فناور و دانش بنیان با صنعتگران و دستگاههای اجرایی هستیم، گفت: همچنین قرار است نمایندگان فن بازار استان‌های فارس، کرمان،بوشهر و هرمزگان با حضور در نمایشگاه امسال نیازهای فناورانه خوشه صنعت خود را برای فناوران و نوآوران ارائه کنند.

وی در پایان با اشاره به برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار استان یزد از تاریخ شانزدهم تا نوزدهم آذر ماه سال جاری توسط پارک علم و فناوری یزد، گفت: این نمایشگاه قرار است در محل نمایشگاه های بین المللی منطقه یزد برگزار شود.

علومی ابراز امیدواری کرد: علاوه بر شرکت های فناور و دانش بنیان و بخش صنعت که مخاطبین خاص نمایشگاه هستند، مردم و خانواده ها نیز از نمایشگاه امسال استقبال نمایند.