حضور شرکت درایت پویان نسل آفتاب (مستقر در پارک علم و فناوری یزد) در نمایشگاه farete ایتالیا

شرکت دانش بنیان درایت پویان نسل آفتاب که فعالیت های صادراتی خود را در کشور ایتالیا از سال 2018 آغاز نموده است در نمایشگاه farete ایتالیا حضور یافت.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، این شرکت با حضور در نمایشگاه توانست سامانه بوستان را به سایر کشورهای حاضر در این نمایشگاه معرفی نموده و گام های بلند خود را برای صادرات این محصول ملی و بومی در اروپا و آسیا بردارد.
از دستاوردهای مهم دیگر حضور در این نمایشگاه برای شرکت درایت پویان نسل آفتاب می توان به فرصت جذب سرمایه گذاری و همکاری با شرکت ‌های Almacub، Ipars و مذاکره با دانشگاه های بلونیا در ایتالیا و دانشگاه هرات در کشور افغانستان اشاره کرد.
گفتنی است، نمایشگاه Farete با هشت سال سابقه، فعالیت خود را از سال 2012 آغاز نموده و هر ساله موقعیت همکاری بین المللی برای بسیاری از شرکت های سراسر دنیا در ایتالیا ایجاد می‌نماید. هشتمین نمایشگاه Farete در تاریخ 4و 5 سپتامبر در شهر بلونیا ایتالیا برگزار شد که در آن بیش از1700 بازدیدکننده، 800 غرفه و 110 سرمایه گذار بین المللی از 30 کشور دنیا حضور پیدا کردند.