تاسیس اولین پردیس بین المللی کشور در یزد

دکترحسن پور رییس سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی کشور ضمن حضور در پارک علم و فناوری یزد با معاون فناوری و نوآوری پارک دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، دستیابی به راه های مناسب در خصوص تحقق کامل فرمان رهبری با عنوان سال “تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین” محور رایزنی ها در این نشست بود

در این جلسه در خصوص فصول مشترک برنامه های سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی کشور و مجموعه های دانش بنیان، تبادل نظر و مقرر شد در وهله نخست، آموزشهای توانمند سازی شرکتهای دانش بنیان در امور تولید و صادرات برگزار و بازارهای هدف خارج از کشور شناسایی و معرفی گردد ‌و در ادامه این روند، با استفاده از سرمایه گذاران بخش خصوصی، محصولات شرکتهای دانش بنیان به بازارهای خارج از کشور عرضه شوند.

دراین جلسه حسینی بغداد آبادی خبر تاسیس اولین پردیس بین المللی کشور در پارک علم و فناوری یزد را مطرح نمود.