به مناسبت هفته استاندارد: بازدید رئیس پارک علم و فناوری از اداره کل استاندارد استان یزد

به مناسبت هفته استاندارد، دکتر میرغفوری، رئیس پارک علم و فناوری، با حضور در اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان یزد، با دکتر زارع، مدیر کل این اداره، دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار، دکتر میرغفوری ضمن تبریک هفته استاندارد، به اهمیت و ضرورت این حوزه برای اطمینان بخشی به ذینفعان و مشتریان، توسعه بازارها در داخل و همچنین کمک به توسعه صادرات محصول اشاره کرد.

دکتر زارع، مدیر کل اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی استان نیز، ضمن تشکر از پارک علم و فناوری یزد، به زمینه‌ های گسترده همکاری و فعال شدن دفتر استاندارد سازی محصولات دانش بنیان در پارک علم و فناوری طی ماه‌های گذشته اشاره کرد و راه اندازی این دفتر را گام بزرگی در توسعه همکاری ها دانست.

دکتر زارع با اشاره به اهمیت های چندگانه استاندارد نظیر هویت و اطمینان بخشی، کمک به تولید انبوه، صادرات و همچنین عدم امکان کپی برداری، خواستار فعالیت های فرهنگی و ترویجی پارک برای معرفی بیشتر و تشریح مزایای استاندارد محصولات شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان شد.

در پایان این دیدار دکتر میر غفوری از آزمایشگاه های مجهز و متعدد مرکز اداره کل استاندارد یزد بازدید کرد.