برگزاری بوت کمپ نوآوری در پارک علم و فناوری یزد

بوت کمپ نوآوری با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی، در روزهای ۵ و ۶ مرداد ماه در پارک علم و فناوری یزد برگزار گردید.

مراسم افتتاحیه این بوت کمپ تخصصی، با حضور جمعیت منتخبین سیزدهمین دوره مسابقات ابتکارات و نوآوری دانش آموزی در سالن آمفی تئاتر پارک علم و فناوری یزد برگزار شد.
دکتر میرغفوری، رئیس پارک علم و فناوری یزد، در مراسم افتتاحیه این رویداد با تاکید بر توسعه فعالیت های ترویجی در جامعه بزرگ دانش آموزی از همکاری اداره کل آموزش و پرورش در برگزاری این رویداد تقدیر و تشکر کرد.
دکتر بغدادی، مدیر توسعه اکوسیستم صندوق ملی نوآوری و شکوفایی، نیز در این مراسم با تشکر از میزبانی پارک علم و فناوری یزد به تشریح خدمات و تسهیلات ترویجی صندوق پرداخت.
گفتنی است در مراسم افتتاحیه بوت کمپ نوآوری علاوه بر مدیران پارک علم و فناوری یزد، کارآموز معاون مدیرکل آموزش و پرورش یزد نیز حضور داشت.
این رویداد با مدیریت مرکز نوآوری پارک علم و فناوری یزد و طی دو روز در محل فضای اشتراکی مرکز فناوری اقبال برگزار شد.