بازدید مدیران مدارس سمپاد از پارک علم و فناوری یزد

مدیران مدارس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان(سمپاد)، روز چهارشنبه ۲۲ دی ماه ۱۴۰۰ با حضور در پارک علم و فناوری یزد از بخش‌های مختلف این مجموعه بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در این برنامه بازدیدکنندگان از مرکز نوآوری پارک و شرکتهای داده پردازان ورتا، پارس زیگماد، آریا پژوهان امین یزد و پارک علمی کودکان و نوجوانان (شرکت توسعه آسمان آترین ایساتیس) بازدید کردند.
سید امین درخشان، مدیرعامل شرکت پارسان الکترونیک در این بازدید، ضمن ارائه توضیحاتی در زمینه فعالیت های پارک علم و فناوری یزد، نحوه حمایت مرکز نوآوری پارک از طرح ها و ایده های دانش آموزی را برای مدیران این مدارس شرح داد.
وی در ادامه به تشریح سیزدهمین دوره مسابقات ابتکارات و نوآوری دانش آموزی، نحوه ثبت نام و برگزاری وبینارهای آموزشی رایگان برای دانش آموزان پرداخت و از مدیران مدارس خواست تا دانش آموزان را برای شرکت در این وبینارها و مسابقات ترغیب کنند.