امضای تفاهم نامه همکاری در اجرای طرح دستیار فناوری با دانشگاه های استان یزد

دکتر سید حبیب الله میرغفوری، رئیس پارک علم و فناوری یزد از امضای تفاهم‌نامه همکاری برای منظور همکاری در اجرای طرح دستیار فناوری با دانشگاه های استان خبر داد.
دکتر میرغفوری، اجرای این طرح با همکاری مشترک دانشگاه های استان را زمینه ساز حضور مستقیم دانشجویان مقاطع تحصیلی مختلف در صنایع، کارگاه ها تولیدی و شرکت های دانش بنیان دانست.
وی با اشاره به امضای تفاهم‌نامه با دانشگاه های یزد، آزاد اسلامی، پیام نور، علمی و کاربردی و علم و هنر از آمادگی برای ارائه حمایت های قانونی در قالب طرح دستیار فناوری در کلیه دانشگاه های استان خبرداد.
رئیس پارک علم و فناوری یزد همکاری مشترک با پارک با دانشگاه ها را از جمله پیشران های راهبردی توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری استان دانست و استقبال دانشگاه ها از این موضوع را امیدوار کننده خواند.
طرح دستیار فناوری به منظور حمایت مستقیم از حضور عملی دانشجویان در واحدهای تولیدی و شرکت های دانش بنیان، از سوی معاونت فناوری وزارت علوم برای اجرا به دانشگاه ها و پارک های فناوری ابلاغ شده است.