آغاز به کار نمایشگاه مجازی دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار استان یزد

در مراسمی با حضور استاندار یزد و جمعی از مسوولین استانی که 18 آذر 99 به مناسبت هفته پژوهش و فناوری به صورت مجازی برگزار شد، سامانه مجازی نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان یزد فعالیت خود را آغاز کرد.
محمدعلی طالبی، استاندار یزد در این مراسم ضمن قدردانی از زحمات همه کسانی که با وجود محدودیت ها و موانعی که به واسطه شیوع ویروس کرونا وجود داشت، توانستند هفته پرباری را رقم بزنند، گفت: از پارک علم و فناوری یزد، دانشگاه یزد و همه دستگاه‌هایی که در این مسیر همراه بوده و فعالیت‌های خوبی را سامان دادند و شرکت‌های بخش خصوصی که در برنامه‌های متنوع این هفته، به ویژه در بحث نمایشگاه های مجازی کارهای شایسته ای را انجام دادند تشکر می کنم.
طالبی با اشاره به برگزاری نمایشگاه امسال به صورت مجازی گفت: با توجه به اینکه سال های گذشته نمایشگاه را به صورت حضوری داشتیم و شنونده مشکلات شرکت های فناور و پیگیری آن در سیستم استانداری بودیم، امسال نیز از آن ها می خواهیم این ارتباط را قطع نکرده و مسائل و مشکلات خود را به صورت مکتوب به استانداری ارسال نمایند.
وی تصریح کرد: اگر دوستان و نمایندگان بخش خصوصی و شرکت هایی که در این نمایشگاه حضور دارند نکاتی را مد نظر دارند که ما می‌توانیم در مسیر فعالیت های خود در استان دنبال کنیم و پیشنهادات و طرح‌هایی دارند که نیازمند حمایت و همراهی دستگاههای مختلف دولتی در استان است، حتما به اطلاع ما برسانند.
محمدمهدی لطفی، رئیس پارک یزد نیز در این مراسم با اشاره به برگزاری نمایشگاه امسال به صورت مجازی به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور، گفت: نرم افزاری برای برگزاری نمایشگاه به صورت مجازی توسط پارک تهیه شد و ما می خواهیم در صورت موافقت مسوولین، این نمایشگاه را به صورت دائمی نموده و حضور دستگاه‌ها و شرکت‌ها و بارگذاری محصولات آن ها را در طول سال ادامه بدهیم.
وی با اشاره به حضور بیش از صد غرفه از جمله شرکت های دانش بنیان، دستگاه های اجرایی، دانشگاه ها و صنایع در نمایشگاه امسال، گفت: به جهت ظرفیت استفاده از فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، فرصت انجام تبلیغات گسترده تر برای ما فراهم شد به طوری که آمار شرکت کنندگان در نمایشگاه نسبت به سال‌های قبل که به صورت فیزیکی برگزار می‌شد، افزایش داشته است.
گفتنی است، در ادامه مراسم از غرفه شرکت های درخشان صنعت ایساتیس، سرآیند افکار نو، پارس زیگماد یزد و کمندافزار آریا به صورت مجازی بازدید صورت گرفته و مدیران عامل شرکت ها توضیحاتی در مورد فعالیت شرکت های خود ارائه نمودند.