محمدعلی طالبی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار یزد سه شنبه 7 شهریور 1396 از نمایشگاه عکس “زندگی با طعم فناوری ایرانی” که به همت پارک علم و فناوری یزد برگزار شده، بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، معاون سیاسی و امنیتی استاندار برگزاری نمایشگاه عکس “زندگی با طعم فناوری ایرانی” را تلفیق هنر و فناوری دانست و با تاکید بر اهمیت شناساندن فناوری و نوآوری های روز ایرانی به عموم مردم گفت: برگزاری چنین جشنواره هایی استفاده از ابزار هنر در ترویج کار، تلاش و سازندگی است.
طالبی توجه به امور فرهنگی برای معرفی فناوری های بومی ایرانی را گامی به سوی خلاقیت و نوآوری دانست و پیش قدم شدن پارک علم و فناوری یزد به عنوان یک نهاد حمایت از توسعه فناوری را در این کار ستود.
گفتنی است، معاون استاندار و هیئت همراه در ادامه از ساختمان مراکز رشد جامع مرکز اقبال که در آستانه افتتاح است، بازدید کردند.

• ۷ شهریور, ۱۳۹۶