نایب رئیس مجلس شورای اسلامی:

به گزارش روابط عمومی و به نقل از عاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حجت الاسلام محمد حسن ابوترابی فرد در حاشیه بازدید از سومین جشنواره و نمایشگاه ملی «علم تا عمل» با اشاره به اینکه اصولاً نقش دانش در تولید ثروت و رسیدن به تکنولوژی برتر انکار ناپذیر است، اظهار کرد: امروز همه کشورها به دنبال دانش نوین و برتر و همچنین تبدیل دانش به فناوری در کوتاه ترین زمان ممکن هستند تا از این راه به ثروت و قدرت دست یابند.

فاصله زمانی تبدیل فناوری به محصول باید کم شود

وی با تاکید بر اینکه باید فاصله زمانی تولید علم و تبدیل فناوری به محصول را کم کرد، اضافه کرد: یکی از نهادهای موثر در این جهت پارک های علم و فناوری هستند که راه را برای حضور تولید کنندگان علم در عرصه فناوری هموار کرده اند و به عنوان حلقه اتصالی برای ورود فناوری به عرصه تجارت نقش آفرینی می کنند.

حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی فرد با تاکید بر بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی بر ضرورت دست یافتن به دانش های نوین، خاطر نشان کرد: امروز با شکل گیری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری این راه با شتاب بیشتری حرکت می کند، مسئولان این معاونت در راستای تبدیل دانش به فناوری و تجاری شدن قدم های موثری برداشته اند و بر پایی جشنواره و نمایشگاه ملی «علم تا عمل» یکی از این گام محسوب می شود که بسیار موثر بوده است.

دانش مولد ثروت و تجاری سازی دانش ضروری است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی یادآورشد: با توجه به شرایطی که امروز در آن قرار داریم، خوشبختانه عملاً موانعی برای اینکه بتوانیم به سهولت نیازهای خود را از خارج تامین کنیم ، ایجاد شده است که این موانع به مبتکران، محققان و تولید کنندگان کمک می کند که بتوانند کالاهای تولید داخل را در زمان کوتاه تری به مردم عرضه کنند. از سوی دیگر باید به سمت تولید ثروت حرکت کنیم که در این خصوص نیز نزدیک ترین راه استفاده از شرکت های دانش بنیان است، چراکه دانش مولد ثروت و تجاری سازی دانش اقدامی مهم و ضروری است.

جمهوری اسلامی در حال اوج گیری است

وی با اشاره به بازدید از سومین جشنواره و نمایشگاه ملی «علم تا عمل» اظهار کرد: در دیدار کوتاه از طرح های حاضر در این جشنواره شاهد بودم که چهره های مبتکر و عالم در کوتاه ترین زمان، کارهای بزرگی را در عرصه های مختلف خلق کرده اند. در این راستا قدم های بزرگی در راستای کاهش مصرف انرژی، تولید کالاهای مشابه خارجی و بی نیاز کردن کشور از وارادات، تولیدات عرصه کشاورزی و درمان صورت گرفته است.

ابوترابی فرد در خاتمه خاطرنشان کرد: دنیا می داند که جمهوری اسلامی کشوری در حال پرش و اوج گیری است، امیدواریم این پرش با بالاترین شتاب در کوتاه ترین زمان با همت جوانان تداوم داشته باشد و ما را به قله هایی از اقتدار دانش علم برساند.

سومین جشنواره و نمایشگاه ملی «علم تا عمل» با رویکرد نقش شرکت های دانش بنیان در اقتصاد مقاومتی، 13 شهریور در مصلی بزرگ امام خمینی(ره) تهران آغاز به کار کرد. این جشنواره که به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با مشارکت 31 استان کشور برگزار شده است، تا 16 شهریور میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود.

• ۱۷ شهریور, ۱۳۹۱