به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، شرکت فنی مهندسی آریا سپند از سال 1387 فعالیت خود را در زمینه طراحی و تولید دستگاه های اندازه گیری کنترل و قرائت از راه دور آغاز کرده است.

محمدرضا معتمدی با بیان اینکه امروزه نگرش سنتی صنعت از تولید انبوه به نگرش کیفیت مدار با افزایش ارزش افزوده تغییر کرده، اظهار داشت: تولید کالا با ارزش افزوده بالا نیازمند دانش، پژوهش و نوآوری است و به همین دلیل امروزه سازمان های دانش محور مورد توجه بیشتری قرار گرفته اند.

وی ادامه داد: شرکت فنی مهندسی آریا سپند تا کنون محصولات و خدماتی نظیر طراحی و ساخت سنسورهای سطح سنج، طراحی و ساخت سیستم های مدیریت برداشت مایعات، ساخت سیستم های هوشمند کنترل و قرائت از راه دور و برنامه نویسی نرم افزارهای جمع آوری و مانیتورینگ اطلاعات را ارائه کرده است.

معتمدی ایجاد سامانه های قرائت از راه دورکنتورهای الکترونیکی و کنترل و قرائت از راه دور ویژه کنتورهای مکانیکی و خانگی، سامانه هوشمند برداشت آب، کارت هشت ورودی آنالوگ، سنسور سطح سنج مایعات و نمایشگر سطح مایعات را از دیگر دستاوردهای این شرکت برشمرد.

وی افزود: همچنین کارت شانزده ورودی دیجیتال، نرم افزار کنترل مانیتورینگ، کارت هوشمند ورودی و خروجی دیجیتال، دیتا لاگر فوق کم مصرف با ورودی آنالوگ و کارت جمع کننده اطلاعات از خدمات این شرکت تا به امروز بوده است.

مدیرعامل شرکت آریا سپند تصریح کرد: شرکت آریا سپند به عنوان یکی از سه شرکت برتر ایران در زمینه اتوماسیون، کنترل صنعتی و ابزار دقیق است که با تمرکز بر کیفیت محصولات و خدمات با در نظر گرفتن خواسته های مشتری و استفاده از نیروی متخصص، به ارائه خدمات برتر و محصولات متنوع به مشتریان می پردازد.

محمدرضا معتمدی در پایان سخنان خود با خوب ارزیابی کردن عملکرد پارک در حمایت از شرکت های فناور عنوان کرد: پارک علم و فناوری یزد در زمینه اجاره فضا و ارائه تسهیلات صندوق نوآوری به شرکت های مستقر خدمات خوبی را ارائه می دهد.