مسابقات ملی نوآوری و ابتکارات دانش آموزی 21 و 22 اسفند ماه 93 در محل دانشگاه صنعتی شریف با حضور 1700 دانش آموز از سراسر کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد – این مسابقات در رشته‌های رباتیک- هوافضا- زیست- شیمی و نانو در مقاطع دبستان تا دبیرستان برگزار شد و با همت مرکز نوآوری پارک علم و فناوری یزد 33 تیم از استان یزد به مدت دو روز در رشته‌های رباتیک، زیست و شیمی نانو در این مسابقات حضور فعال داشتند. کسب سه رتبه برتر در یک رشته از این مسابقات توسط دانش‌آموزان یزدی از نکات برجسته این دوره از مسابقات بود. در این مسابقات تیم ستارگان فرزانه مقام اول رشته جراحی سه ساله اول دبیرستان، تیم نیتروژن مقام دوم جراجی سه ساله اول دبیرستان، تیم گایتون مقام سوم جراحی سه ساله اول دبیرستان، تیم آینده‌سازان مقام دوم جراجی سه ساله دوم دبیرستان و تیم والترو مقام دوم رشته جنگجو را کسب نمودند.

دانش آموزان در 8 حوزه رباتیک، هوافضا، زیست فناوری، نانو شیمی، سازه‌های پایدار، زیست شناسی، شیمی نجومی، اپلیکیشنهای اندروید که در بیش از 50 بخش طراحی شده است با هم به رقابت پرداختند.

• ۲۴ اسفند, ۱۳۹۳