در جشنواره روابط عمومی‌های برتر دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری کشور که روز دوشنبه 23 تیر 99 با حضور منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد توانست رتبه برتر را در حوزه اطلاع رسانی و ارتباط با رسانه کسب کند.
در نخستین دوره این جشنواره که به علت شیوع ویروس کرونا با تاخیر و به صورت مجازی برگزار شد، دبیرخانه جشنواره پس از بررسی 5000 مستند ارسالی 102 دانشگاه، پارک علم و فناوری و پژوهشگاه کشور از سال 97 و نیمه اول سال 98، روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد را به عنوان رتبه نخست بخش اطلاع رسانی و ارتباط با رسانه اعلام کرد.
گفتنی است، روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد از سال 1394 تا کنون به شرکت روابط عمومی روماک (یکی از شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری یزد) برون سپاری شده و کلیه امور مربوط به روابط عمومی این نهاد توسط شرکت روماک و با نظارت پارک انجام می شود.