به گزارش روابط عمومی پارک، در این مراسم که با حضور معاون اول رئیس جمهور، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و رؤسای کانونهای سراسر کشور برگزار شد، محمدرضا فلاح زاده، استاندار یزد ضمن ارائه گزارشی از وضعیت کاشی و سرامیک در ایران به فعالیتهای کانون اشاره کرد و اظهار داشت: ایجاد توان رقابتی و صادراتی از مهم ترین برنامه های کانون هماهنگی دانش و صنعت لعاب و سرامیک است.

وی همچنین از تفاهم میان ایران و اسپانیا در خصوص ایجاد آزمایشگاه کنترل کیفیت سرامیک خبر داد.

گفتنی است کانون هماهنگی دانش و صنعت لعاب و سرامیک به ریاست استاندار یزد فعالیت خود را از سال 89 آغاز کرد و دبیرخانه آن در پارک علم و فناوری یزد قرار دارد.

لازم به ذکر است در این جلسه از نقشه راه کانون که با همکاری پارک علم و فناوری یزد تدوین و در شورای کانون به تصویب رسیده است، رونمایی شد.

• ۲۷ دی, ۱۳۹۱