به همت پارک علم و فناوری یزد برگزار می شود:

پارک علم و فناوری یزد در راستای بین المللی سازی شرکت های مستقر در پارک،کارگاه آموزشی توسعه قابلیت های بین المللی سازی را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، این کارگاه آموزشی 16 و 17 بهمن ماه با حضور دکتر مصطفی کریمیان اقبال؛ مدیر عامل شرکت نادین ویژن و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس، هنری بنیارد؛ مدیر دفتر دبی شرکت رددال و پژوهشگر و صاحب نظر در اقتصاد کلان و امور مالی سازمان ها، کاوه اسد زمانه؛ تحلیل گر کسب و کار در شرکت رددال و متخصص امور برنامه ریزی، مدیریت و راه اندازی کسب و کار و آرین اشرف؛ تحلیل گر کسب و کار در شرکت رددال برگزار خواهد شد.

تعیین عوامل اصلی رقابت در بازارهای بین المللی و مقایسه آن ها، تعیین جایگاه بین المللی شرکت ها و چگونگی ورود شرکت های نوپا به بازارهای بین المللی، اقدامات مورد نیاز جهت پیشرفت شرکت ها در عرصه جهانی و بین المللی و مزایای رقابتی شرکت ها در عرصه بین المللی از موضوعات این کارگاه تخصصی است.

گفتنی است حداکثر زمان ثبت نام برای حضور در این کارگاه تا تاریخ 7 بهمن ماه و از طریق لینک https://goo.gl/forms/nQs3FDUWNT3RoLCD2 امکان پذیر می باشد.

• ۲۶ دی, ۱۳۹۵