به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، شهرام شکوهی، معاون پشتیبانی پارک یزد در آیین افتتاحیه این کارگاه آموزشی، هدف از برگزاری آن را یادگیری مهارت های کسب و کار و تمرین آن طی چند روز عنوان کرد.
در ادامه مصطفی کریمیان اقبال، مدرس نخستین روز این کارگاه، پارک علم و فناوری یزد را از پیشروان پارک های علم و فناوری کشور دانست و ادامه داد: با توجه به اهداف پارک علم و فناوری یزد، برنامه ریزی آموزشی این دوره مطابق با کسب و کارهای ایده پرورانه و برای طی مسیر ایده پردازی تا تجاری سازی صورت گرفته است
وی در ادامه به تدریس «نوآوری»، «مدل کسب و کار» و «ارائه ی الگوهای موفق» پرداخت.
گفتنی است مخاطبان این دوره علاوه بر افراد فعال و یا متقاضی پذیرش در مراکز رشد پارک، مخاطبین مرکز نوآوری که طرح جاری و یا خاتمه یافته در مرکز دارند، برگزیدگان مرحله دوم جشنواره ایده های برتر و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را نیز شامل می شود.
شایان ذکر است کارگاه آموزشی «ایده پردازی تا نوآوری» زیر نظر دبیرخانه جشنواره ملی ایده های برتر، 15 تا 18 مردادماه با حضور مصطفی کریمیان اقبال، محمدحسین ابویی، محمد سپهر، عباس باقی و محمدرضا حسینی به عنوان مدرس، ادامه داشته و در پایان دوره نیز به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر از سوی پارک علم و فناوری یزد اعطا خواهد شد.

• ۱۵ مرداد, ۱۳۹۷