مرکز توسعه فناوری آب پارک علم و فناوری یزد برگزار می کند:

مرکز توسعه فناوری آب (وابسته به پارک علم و فناوری یزد) در ادامه سلسله نشست های آموزشی فعالیت های فرهنگ سازی خود و به منظور کمک به تشریح و تحلیل عمیق تر مسأله و دغدغه آب در استان یزد، کارگاه آموزشی “آشنایی با آینده پژوهی، مبانی و مسیرها” را همراه با مطالعه موردی و آینده کاوی موضوع آب در استان، برگزار خواهد نمود.

مباحث مرتبط با آینده پژوهی در سال های اخیر در محافل برنامه ریزی، تصمیم سازی و راهبری به شدت رواج یافته و در کمک به خلق چشم اندازها، تعریف راهبردهای مؤثر، پیش بینی روندها و رویدادها، کسب آمادگی برای رویارویی با سناریوهای مختلف و … کمک های شایان توجهی به مدیران اجرایی، برنامه سازان و کارشناسان می نماید.
کارگاه آموزشی “آشنایی با آینده پژوهی، مبانی و مسیرها” با همکاری نزدیک پژوهشکده سیاست گذاری علم، فناوری و صنعت دانشگاه صنعتی شریف بر گزار می شود. این پژوهشکده از مراکز سیاست پژوهی و مشاوره ای نام آشنا در حیطه آینده پژوهی محسوب شده و از اعتبار ملی و کارنامه ای پربار در این حوزه برخوردار است. ارائه این دوره نیز بر عهده دکتر مصطفی تقوی (عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شریف) است که از اساتید شناخته شده، صاحب تجربه و مسلط در این حوزه می باشند.
در این دوره آموزشی دو روزه علاوه بر ارائه مبانی، مقدمات و فنون آینده پژوهی، مباحثی مرتبط با موضوع آب در استان یزد توسط اساتید معین و مدیران استانی ارائه خواهد شد و سعی می شود با بحث جمعی و مشارکت گروهی و تعاملی، چشم اندازهای مسأله حیاتی آب در استان یزد در میان حاضران به بحث گزارده شود.
مخاطبان اصلی این کارگاه آموزشی، اساتید و دانشجویان علاقمند، مدیران میانی و کارشناسان دستگاه های اجرایی، مؤسسات مردم نهاد و شرکت های فناور و سایر علاقمندان می باشند.
مرکز توسعه فناوری آب (وابسته به پارک علم و فناوری یزد) امیدوار است با این اقدام به طرح مباحث نوین در حوزه مدیریت منابع، مصرف و بهره وری یاری داده و به تصمیم سازی بهتر و مؤثر و همچنین توسعه مؤسسات فناور فعال در این بخش یاری دهد.
شایان ذکر است این کارگاه آموزشی در روزها شنبه و یکشنبه (30بهمن و اول اسفند ماه) در محل مرکز فناوری اقبال برگزار خواهد شد و علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانند با شماره 37280627 (دفتر مرکز توسعه فناوری آب) تماس حاصل فرمایند.

• ۱۸ بهمن, ۱۳۹۵