به گزارش روابط عمومی پارک، هدف از برگزاری این مسابقه که بزرگترین رقابت علمی دانشجویی کشور در زمینه فناوری نانو است، ایجاد فضای رقابتی سالم به منظور افزایش آشنایی دانشجویان با فناوری نانو، گسترش آموزش فناوری نانو در دانشگاه‌ها و دیگر مراکز علمی – آموزشی کشور و جهت‌دهی فعالیت‌های آموزشی و حمایت‌های تشویقی صورت گرفته از سوی ستاد توسعه فناوری نانو است.کلیه افراد علاقمند به فناوری نانو در تمامی رشته‌های دانشگاهی مرتبط، دانشجویان، فارغ التحصیلان، اساتید، کارمندان، دانش آموزان و معلمان امکان حضور در این مسابقه را دارند. این مسابقه در یک مرحله و بصورت تئوری برگزار خواهد شد و کلیه سوالات آزمون به صورت چند گزینه ای طراحی می شود. ارزیابی نهایی آزمون بر اساس مقطع تحصیلی و در دو گروه تحصیلات تکمیلی و مقطع کارشناسی و پایین تر صورت خواهد گرفت.
همچنین در این آزمون تعدادی سوال تشریحی علاوه بر سوالات چهار گزینه ای ارائه خواهد شد تا داوطلبان دریافت گواهی توانمندی تدریس فناوری نانو به آن پاسخ دهند. اعطای گواهی توانمندی تدریس منوط به کسب حد نصاب علمی در آزمون چهار گزینه ای است.

مهلت ثبت نام تا پایان اسفند ماه می باشد و متقاضیان در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شرکت پردیس پژوهش فناوران یزد به عنوان نهاد ترویجی در استان یزد از طریق شماره تلفن 8259947-0351 در ساعات اداری و پست الکترونیکی info@presearch.irتماس بگیرند. لازم به ذکر است ثبت نام از طریق شرکت پردیس پژوهش فناوران یزد در مسابقه با تخفیف 50% انجام می شود. به پیوست پوستر چهارمین مسابقه ملی فناوری نانو جهت اطلاع رسانی ایفاد می گردد. مدیریت قبلا از همکاری شما کمال تشکر و قدردانی می شود.

گفتنی است شرکت پردیس پژوهش فناوران یزد یکی از شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری یزد است.

• ۲۳ آذر, ۱۳۹۲