دکتر یار احمدی در مصاحبه با ایسنا:

به گفته مسوولان، دستیابی به این هدف نیازمند طراحی و تدوین بسته‌های حمایتی و پشتیبانی ویژه از شرکتهای دانش‌بنیان است.

به گزارش سرویس علمی فناوری ایسنا، رؤسای پارک‌ها و مدیران مراکز رشد علم و فناوری سراسر کشور نیز در گردهمایی اخیر خود که آذر ماه امسال در بوشهر برگزار شد، تاکید کردند که تا حد امکان و تا پایان برنامه پنجم توسعه، تعداد شرکت‌ها از لحاظ کمی به حداقل 10 برابر شرکت‌های موجود متناسب با ظرفیت پارک‌ها و مراکز رشد برسد.

اما رییس پارک علم و فناوری یزد در این باره معتقد است: در این هدف تضادی وجود دارد، زیرا از یک طرف برنامه 5 ساله دوم پارک‌های علم و فناوری با تاکید بر کیفی‌سازی محصولات پیش می‌رود، از سوی دیگر تاکید بر لزوم افزایش تعداد شرکت‌هاست.

دکتر علیرضایاراحمدی بافقی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایسنا تصریح کرد: چنانچه بخواهیم بر اساس این روند یعنی افزایش 10 برابری شرکتهای دانش‌بنیان پارکهای علم و فناوری پیش رویم، در دور غیرقابل خروج ایجاد شرکت گرفتار می‌شویم و پارکهای علم و فناوری، بر اساس همان شیوه‌های سابق، شرکت محور شده و کمتر شاهد ارتقای کیفیت محصولات فناورانه خواهیم بود.

یاراحمدی اضافه کرد: اکنون در مرحله‌ای قرار داریم که باید با رویکرد ایده محوری مراکز رشد و پارک ها شرکت‌ها را پایش کنیم و بر اساس نیاز بازار، ضمن تقویت شرکت‌های دارای محصولات دانش بنیان استراتژیک به هدایت و بعضا تغییر ایده محوری جهت توسعه و تکمیل محصولات دیگر شرکت های دانش بنیان مستقر در راستای جلب مشتری بپردازیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل، اضافه کردن تعداد شرکت‌ها آن هم به میزان 10 برابر نه به نفع شرکت‌ها، نه به نفع پارک‌ها و نه به نفع بازار است؛ لذا از وزارت علوم و کمیسیون مربوطه در مجلس می‌خواهیم که این تناقض آشکار در برنامه‌های پنج ساله دوم پارک‌ها را را برطرف کنند

• ۳ دی, ۱۳۸۹