رضاپور، رئیس دانشگاه پیام نور اردکان در دیدار با رئیس پارک علم و فناوری یزد راهکارهای راه‌اندازی مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان اردکان را بررسی کردند.
لطفی با اشاره به سوابق و علاقمندی پارک برای فعالیت گسترده تر در شهرستان اردکان، خواستار تامین فضای کاری مناسب برای راه اندازی مرکز شد.
وی با اشاره به ظرفیت‌های بزرگ معدنی، صنعتی و انسانی اردکان، همکاری نزدیک سازمان های محلی، به ویژه فرمانداری اردکان و نیز نماینده محترم اردکان در مجلس را برای حل مشکلات راه اندازی مرکز مورد تاکید قرار داد. رضاپور، رئیس دانشگاه پیام نور اردکان ضمن توضیح توانمندی‌های فنی، آزمایشگاهی و انسانی این واحد دانشگاهی، به زیرساخت‌های مناسب فیزیکی دانشگاه پیام نور اردکان اشاره کرد و افزود: با همکاری فرمانداری شهرستان و فراهم آمدن بسترهای قانونی لازم، این زیرساخت‌ها می تواند مطابق قوانین در اختیار شرکت‌های فناور قرار گیرد.
وی با اشاره به همکاری و اراده جمعی مسئولان شهرستان اردکان برای راه اندازی این مرکز، برای آغاز به کار هرچه زودتر مرکز رشد اردکان، در جهت خدمت به دانش‌آموختگان و کارآفرینان منطقه، اظهار امیدواری کرد.