به گزارش روابط عمومی پارک و به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نسرین سلطانخواه معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در این جلسه با اشاره به روند چند ماه گذشته اجرای قانون «حمایت از شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان و تجاری سازی نوآوریها و اختراعات» گفت: تلاش کل دستگاه‌های دولتی بر اجرای سریعتر و بهتر این قانون است و انشاالله در آینده نزدیک صندوق نوآوری و شکوفایی فعالیت اجرایی خود را گسترده‌تر کرده و تسهیلات مالی به شرکتهای دانش بنیان ارایه خواهد کرد.

سلطانخواه با اشاره به اشکالات هیات تطبیق مقررات مجلس درباره اساسنامه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: هیات وزیران جهت تامین نظر مجلس شورای اسلامی، دو بار اساسنامه صندوق نوآوری و شکوفایی را به صورت جزئی اصلاح کرده است که هم‌اکنون این اساسنامه مورد تایید مجلس شورای اسلامی و هیات وزیران است و همگرایی دولت و مجلس در این زمینه حاصل شده است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به ضرورت تقویت صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: پیشنهاد ما این است که در بودجه سال 92 ردیف مستقلی برای منابع این صندوق در نظر گرفته شود تا به نحو بهتری منابع لازم برای صندوق تامین شود.

گفتنی است در این جلسه نمایندگان دیوان محاسبات گزارشی از روند منابع مالی اختصاص داده شده به صندوق نوآوری و شکوفایی در بودجه سالهای 90 ارایه کردند.

• ۱ اسفند, ۱۳۹۱